Teodosić: “Odluka za 15-20 dana”

Nakon utakmice sa Real Madridom, Miloš Teodosić je novinaru “TASSa” rekao da će odluku o odlasku u NBA doneti u narednih 15-20 dana.

Foto: DenverStiffs

Već nekoliko sezona se spekuliše o tome da li će Miloš Teodosić da se okuša u najkvalitetnoj ligi na svetu. On je odlučio da odradi ugovor sa CSKA Moskvom do kraja i onda da donese odluku. Ugovor ističe ovoga leta, tako da reprezentativac Srbije ima sve manje vremena, a ako je verovati onome što je izjavio posle utakmice sa Realom, odluku ćemo čuti uskoro.

Predsednik CSKA Moskve, Andrej Vatutin je izjavio pre početka završnog turnira Evrolige da on ne može da se takmiči sa ponudama iz NBA lige i da je na Milošu da odluči.

Za usluge Teodosića, čini se da su najviše “zagrizli” Juta Džezeri koje sa klupe predvodi Kvin Snajder, bivši asistent Etorea Mesine, upravo u CSKA Moskvi i odlično je upoznat sa kvalitetom srpskog plejmejkera. O Teodosiću se raspituju još neki timovi, a čini se da ukoliko Miloš odluči za odlazak “preko bare”, a to ne bude u franšizu iz Solt Lejk Sitija, sledeća destinacija će biti Bruklin, San Antonio ili Denver. Procena je da će Teodosić tražiti između 25 i 30 miliona dolara za trogodišnji ugovor koji bi potpisao sa nekom od NBA franšiza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.