Rade Zagorac stiže u Partizan

Kako nezvanično saznaje ‘Sportklub’ igrač Betisa biće prvo pojačanje osvajača Kupa Radivoja Koraća.

Foto: StartSpot

Pojačanje koje se čekalo još od decembra prošle godine sada je konačno i stiglo u Partizan pošto će gotovo izvesno Rade Zagorac potpisati za crno bele.

Nakon izuzetne sezone 2016/17, Zagorac (22) imao je velike planove pošto je odlučio da odbije ponude evropskih klubova i okuša svoju sreću u NBA ligi. Kasnije se ispostavilo da je ta odluka bila pogrešna pošto Grizliji nisu u potpunosti bili zadovoljni onim što su videli, a problem je predstavljala i povreda leđa koja je zadesila bivšeg igrača Mega Bemaksa.

Posle dugo iščekivanja i brojnih natpisa u medijima da će Rade doći u Partizan, na kraju je završio u Betisu sa kojim je ispao iz lige kao poslednje plasirana ekipa i pritom nije imao značajnu ulogu.

Iako je prethodna sezona bila za zaborav, treba istaći da je Zagorac imao odličnu sezonu pre u Megi kada je beležio u proseku 14.2 poena, 6.3 skoka, 2.5 asistencije i 1.5 ukradenih lopti. Stručni štab Partizana sigurno se nada da će moći da pomogne Zagorcu da se vrati na nivo na kojem je bio pre otiskivanja preko bare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.