Pol Džordž postaje slobodan igrač

Krilo Oklahome iskorstilo je opciju da izađe iz aktuelnog ugovora godinu dana pre isteka.

Foto: NESN.com

Kako prenosi Adrian Vojnarovski Pol Džordž je očekivao obavestio upravu Oklahome da će iskoristiti opciju da ranije izađe iz ugovora i postane neograničeno slobodan agent.

Ova vest nije iznenađujuća pošto je prema trenutnom ugovoru trebao da zaradi 20.7 miliona dolara, a sada će na slobodnom tržištu dobiti sigurno preko 30 miliona.

Ono što će privlačiti veliku pažnju tokom leta jeste sudbina bivšeg igrača Indijane i sada Oklahome, odnosno u kojem klubu će nastaviti karijeru. Dobro je poznato da je pre godinu dana otvoreno poručio upravi Indijane da želi da igra za Lejkerse i da neće produžiti ugovor sa njima.

Međutim, posle godinu dana situacija je nešto drugačija jer, kako prenose američki mediji, Džordž je srećan u Oklahomi i voli da igra sa Vestbrukom i Karmelom sa kojima je ostvario odličnu konekciju.

Lejkersi su izrazili želju da ga dovedu u svoje redove, već je procurelo pismo koje su Medžik Džonson i Rob Pelinka spremili za odličnog krilnog igrača, a kao potencijalne destinacije navode se još i Hjuston i Filadelfija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.