Lenard pakuje kofere?

San Antonio intenzivirao pregovore oko trejdovanja svoje najveće zvezde.

Foto: Yahoo Sports

Kako prenosi Adrian Vojnarovski Ar Si Bjuford i Greg Popovič započeli su intenzivne razgovore sa timovima oko trejdovanja Kavaija Lenarda, a kao glavni kandidati ističu se Los Anđeles Lejkersi i Boston Seltiksi.

Kavai je nedavno zatražio od uprave San Antonija da ga pošalje u neki drugi tim zbog prozivki Tonija Parkera i Manua Đinobilija koji su tvrdili da njegova povreda nije ozbiljna kolikom je on predstavlja, kao i izjave Grega Popoviča kojima je jasno alaudirao da su Kavaijevi ljudi od poverenja, pre svega ujak koji je postao njegov menadžer od ove sezone, odgovorni za njegovo neigranje.

Trejd igrača Lenardovog renomea retko kada je predmet diskusija, međutim postalo je jasno da je situacija nepopravljiva i da će obe strane ići svojim putem. Iako je Kavaijev kvalitet neupitan, mnogi timovi sa velikom obazrivošću pristupaju pregovorima sa San Antoniom.

Prvi problem je informacija koju je Lenardov kamp pustio pre nekoliko nedelja, a to je da Kavai želi da igra u Los Anđelesu (poželjno u Lejkersima) i zbog toga brojni timovi nisu spremni da se odreknu talentovanih igrača i budućih pikova za nekoga ko bi mogao da ih napusti za godinu dana.

Sa druge strane, postoje velika pitanja oko njegove povrede. Ukoliko je Kavai zaista imao tolikih problema, pitanje je da li će to uticati i ubuduće na njegova izdanja i da li će se vratiti na stari nivo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.