Đentile napušta Milano

Veliko iznenađenje dolazi iz Milana gde je uprava kluba na čelu sa predsednikom Liviom Prolijem odlučila da se zahvali reprezentativcu Italije.

Foto: InfoBetting

Foto: InfoBetting

Jasmin Repeša je izgurao svoje, na veliko iznenađenje svih ljubitelja košarke u Italiji a i širom Evrope. Od početka sezone traju varnice na relaciji Repeša-Đentile, Kalnietis i Raduljica, naš portal je pisao već o tome i bilo je naznaka da bi Miroslav Raduljica i Mantas Kalnietis mogli napustiti tim iz “grada mode” ali odlazak Đentilea je ipak neočekivan i pored svih dešavanja pogotovo kada se uzme u obzir činjenica je on imao svu slobodu u igri u prethodnih nekoliko sezona i da je veliki projekat italijanske košarke.

Milano nije raskinuo ugovor sa Đentileom nego je dogovoreno da bude pozajmljen nekoj od evroligaških ekipa do kraja sezone pa da igrač i uprava kluba sednu zajedno za stol opet preko leta s obzirom da njegov ugovor ističe u junu 2018. godine. Definitivno će interesovanje za Đentilea biti veliko i nema sumnje da neće proći mnogo dana od odluke u kojem timu će nastaviti karijeru.

Jasmin Repeša je dobio prvu bitku sa svlačionicom ali ako odbrana njegove ekipe nastavi da prima veliki broj poena a rezultati ne budu bolji, mogla bi uprava kluba da požali zbog odluke da ukažu veliko poverenju treneru umesto igračima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.