Voriorsi mogu i bez Duranta(VIDEO)

Stef Kari i Klej Tompson su još jednom predvodili Golden Stejt do pobede i velike prednosti od 3:0 u seriji protiv Portlanda.

Foto: FoxSport

Stiv Ker je odlučio da iz predostrožnosti ni u trećoj utakmici ne nastupi Kevin Durant, a njegov izostanak nije ugrozio pobedu Voriorsa u Portlandu. Istini za volju, Blejzersi su bili bolja ekipa u prvom poluvremenu, imali su čak 17 poena prednosti krajem druge četvrtine(65:48) koja je okončana rezultatom 67:54.

Voriorsi su u nastavku zaigrali mnogo čvršće u odbrani i serijom od 19:1 sredinom trećeg perioda preokrenuli rezultat u svoju korist. Veće neizvesnosti u poslednjem kvartalu nije bilo s obzirom da Portland u poslednjih šest minuta susreta nije uspeo zaostatak da spusti na jedan posed. Konačan rezultat je bio 113:119.

Stef Kari je bio najefikasniji sa 34 poena u pobedničkom sastavu, a Klej Tompson je doprineo sa 24 poena. U poraženom timu, ubitačni tandem je ubacio 63 poena kombinovano. Si-Džej Mekolum je bio za jedan poen efikasniji od Dejmijan Lilarda, mada obojica su imala identičan šut iz igre(10/23).

Golden Stejt Voriorsi će prvu meč loptu imati u noći između utorka i srede kada je na rasporedu četvrti meč u ovoj seriji. Utakmica će biti odigrana u Portlandu, sa početkom od 04:30h po našem vremenu.

Izvor: /YouTube: NBA Conference/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.