Svih 6 “Zlatnih” klinaca na pripremama

Marko Gudurić, Nikola Rebić, Marko Tejić, Dejan Davidovac, Dragan Apić i Đorđe Kaplanović su mladi reprezentativci koji su usvojili zlato na U20 Evropskom šampionatu a ugovorom su vezani za Crvenu Zvezdu.

kurir.rs

kurir.rs

Prema rečima predsednika kluba, Nebojše Čovića, za Zvezdu je velika čast što ima čak šestoricu igrača u šampionskoj ekipi:

Crvenoj zvezdi Telekom služi na čast što ima čak šestoricu igrača iz svog pogona koji su bili među nosiocima igre u ovoj zlatnoj reprezentaciji do 20 godina. To je još jedan dokaz ispravnosti sistema koji smo uspostavili i puta kojim idemo. Ovo je još jedna potvrda da se u Crvenoj zvezdi Telekom kao i u FMP-u koji je naš razvojni tim, odlično radi sa mladim igračima. Za to velike pohvale zaslužuju Zvezdin šef stručnog štaba Dejan Radonjić i trener FMP-a Milan Gurović i njihovi aistenti.

Predsednik Crvene zvezde na kraju je poručio da će u dogovoru sa trenerom Radonjićem sva šestorica zlatnih reprezentativaca biti priključena prvom timu na startu priprema za novu sezonu koje počinju sredinom avgusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.