Sjajna predstava naših momaka u NBA ligi (VIDEO)

Sinoc su u NBA ligi odigrana četiri meča, a na tim mečevima nevjerovatni su bili igrači upravo sa naših prostora.

FOTO: NBA.com

Bogdan Bogdanović je igrao sa svojim Kingsima u gostima kod Toronta. Ovaj meč su nažalost izgubili (108-93), ali to nije spriječilo Bogdanovića da izdominira. Mijesto prvog strelca podijelio je sa Templom, obojica su uspjeli da postignu 18 poena. Reprezentativac Srbije je šutirao 70%, a dodao je i tri skoka i pet asistencija.

Još bolju utakmicu od Bogdanovića imao je dvojac iz Orlanda. Oni su gostovali Detroitu, te takodje nisu mogli do pobjede (114-110).  Uprkos tome Hezonja i Vučević su imali sjajnu partiju. Hezonja je predvodio tim sa 28 poena, a Vučević ga je pratio na drugom mijestu sa 24 poena i 14 skokova za novi dabl dabl. Za Hezonju ovo je najbolji meč u NBA za sad, a za Vučevića ovakve partije postaju svakodnevnica.

Sinoć je za takodje igrao i Bojan Bogdanović, on je sa Indijanom išao u goste bivšem timu, Bruklinu. Hrvatski reprezentativac je takodje imao dobar meč, prvo poluvrijeme je završio sa devet poena i sutirao je 80%. U drugom poluvremenu je promašio par šuteva, pa je na devet poena i ostao, ali njegova ekipa je pobijedila 97-109.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.