Sasari i Armani došli do pobeda

Trento – Sasari 79 – 88

Košarkaši Sasarija uspeli su da savladaju domaći Trento rezultatom 88 – 79 i da izjednače skor u seriji na 1 – 1.

Sasari je otvorio susret sa 11 – 0, ali se Trento brzo vratio u igru. Sasari je u drugoj deonici imao i + 12, ali je Trento trojkama sveo razliku na samo 4 poena na poluvremenu.
Drugo poluvreme domaći igrači su otvorili serijom 9 – 0 i potpuno preokrenuli rezultat. Sasari se vraća u igru, a zatim i dobija vetar u leđa tranzicijom i nekim sumnjivim sudijskim odlukama. U poslednjoj deonici sastav trenera Saketija igra odličnu košarku i lako dolazi do vredne pobede.

Najbolji u ekipi Sasarija bili su Sosa sa 21 poenom , kao i Šejn Laval sa 18. U ekipi Trenta najbolji je bio Mičel sa 21 poenom, a pratio ga je Ovens sa 17.

logo  Lega_Basket_Serie_A

logo Lega_Basket_Serie_A

Armani Milano – Bolonja 99 – 72

Košarkaši Armanija lako su savladali Bolonju rezultatom 99 – 72 i tako poveli sa 2 – 0 u seriji. Najveći favorit za osvajanje Serije A i ove sezone se ni jednog momenta nije mučio sa Bolonjom i pokazao je ozbiljnu raspoloženost za novi trofej.
Utakmica je od početka do kraja bila u potpunosti pod kontrolom domaćeg tima iz grada mode. Gosti su prilazili na 8 – 10 poena zaostatka , ali to je bilo sve.
Najbolji u dresu Armanija bili su Bruks i Đentile sa 16 odnosno 15 poena. Kod gostiju dobri su bili Hejzel sa 24 i Alan Rej sa 22 poena.

Leave a Reply

Your email address will not be published.