Radonjić: “Uz navijače do dobrog starta”

Košarkaši Crvene Zvezde i Mega Leksa otvaraju polufinalne serije Superlige Srbije duelom u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

 

cdm.me

cdm.me

Trener crveno-belih Dejan Radonjić očekuje još veća iskušenja, nego u duelima za regionalnu titulu:
„Ekipa Mega Leksa ima fantastičnu sezonu, sjajne rezultate i osvojen trofej. Dobro se znamo, igrali smo i finale ABA lige, u međuvremenu su i ojačali sastav, stigli su im novi igrači, čime su podigli kvalitet tima. Dobili su na iskustvu u spoljnoj liniji tima, uz talentovane igrače, čeka nas još teža serija nego u finau ABA lige. Svesni smo svih činjenica o kvalitetu Mega Leksa, i moramo da budemo jako, jako dobri u prvoj utakmici, koja nam je u prvom planu i samo smo na nju skoncentrisani”
Trofejni trener Crvene zvezde Telekom ističe još jedan detalj, a to je podrška publike, koja je neophodna u ovom vrlo važnom meču za crveno-bele
„Nije potrebno da ističem koliko nam podrška navijača na tribinama znači. Zato pozivam sve naše pristalice da dođu u petak u dvoranu „Aleksandar Nikolić”, ispune tribine, i pomognu nam da dođemo do trijumfa jer nam je njihovo prisustvo jako važno”, rekao je Radonjić.
Izvor: kkcrvenazvezda.rs/doubledouble

Leave a Reply

Your email address will not be published.