Radonjić i Marjanović zadovoljni igrom

Nakon meča sa Mega Leksom igrači i stručni štab su bili veoma zadovoljni, kako rezultatom, tako i igrom koju su pružili Crveno Beli.

null

sportexpress.rs

 Najkorisniji igrač regularnog dela domaćeg prvenstva, Boban Marjanović, nakon meča je izjavio:

Mislim da je utakmica bila teška i da se znalo da će biti tako i pre nego što je plej-of počeo. Prva četvrtina nije bila baš dobra za nas, ali smo kasnije odigrali odlično što je bilo povoljno za nas. Očekujemo žestoku narednu utakmicu.

Osvrnuo se i na meč protiv Partizana:

Znamo gde smo i grešili, da smo imali problema naročito u skoku. Prema tome, moramo da radimo na tome da se to ne dešava u narednim utakmicama koje dolaze.

Trener Crveno Belih, Dejan Radonjić,  je pohvalio igru tima i najavio veliku borbu u sledećem meču:

Odigrali smo dobar meč i otvorili seriju pobedom. Dobro smo reagovali posle poraza od Partizana. Dešavanja na terenu su nam omogućila da možemo da vodimo pripremu za sledeći meč, tako da je minutaža mogla da se raspodeli. Mogu konstatovati da ćemo u sledeći meč ući odmorni i da ćemo moći da prikažemo partiju koja će biti dovoljna da slavimo još jednom protiv Mege i plasiramo se u finale. Znamo da neće biti lako, da će biti neizvesno i dosta teško, jer se očekuje njihov odgovor. Mega ima sjajan tim sa izuzetnim potencijalom, ogromnim talentom i iskustvom pojedinih igrača, tako da nije nimalo slučajno što su naši dueli sa njima tokom cele sezone bili neizvesni. Mi ćemo pokušati da odgovorimo svemu tome i dobijemo ono što nas interesuje, a to je još jedna pobeda i plasman u finale.

Drugi meč u seriji se igra u ponedeljak od 18 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.