Problem u najavi za Seltikse: Pirs ne želi Ajzein video u svojoj noći

Boston Seltiksi će 11. februara povući dres legendarnog Pola Pirsa, a “Istina” je istakao da ne želi te večeri da gleda hajlajte Ajzee Tomasa na vrhu dvorane.

U Bostonu su želeli da odaju počast Tomasu u sredu kada su Klivlend Kavalirsi gostovali u TD Gardenu, međutim, omaleni plej je to odbio pošto nije bio u stanju da nastupi u tom meču.

Naredni duel između dva tima u istoj dvorani igraće se 11. februara i očekuje se da Tomas tada dobije “svojih pet minuta”. Ipak, glavna zvezda te večeri trebalo bi da bude Pol Pirs, čiji će dres Seltiksi povući, a “Istina” ne želi da mu bilo ko “ukrade” šou.

Tomas bi možda trebalo da sačeka sledeću godinu. Sreda je bila njegovo veče. Bio sam na povlačenju Brajantovog dresa i uživao sam. Nadam se da će Seltiksi učiniti isto za mene i nisam siguran da želim da vidim Ajzeine hajlajte te noći“, rekao je Pirs i dodao:

Izgleda da svi sada dobijaju te počasti. Igraš za tim, budeš trejdovan i dobiješ taj video. Ne kažem da Ajzea ne bi trebalo, ali 11. februara se povčali moj dres, čoveče, ne želim da pogledam gore i vidim njegove hajlajte“.

U celu priču uključio se i prvi čovek Seltiksa Deni Ejndž, koji ne smatra da bi Ajzein video mogao bilo kako da utiče na Pirsovu noć.

Mislim da je Pol želeo da kaže da će on biti predjelo, glavno jelo i dezert. To je jako zabavno, ali ne mislim da će Ajzein video bilo kako da utiče na to veče. Verujem da Pol razume i da razumeju svi. Biće to veliki meč, veliki momenat i Ajzea zaslužuje to“, istakao je Ejndž.

Šta će se dogoditi te večeri ostaje da se vidi, u svakom slučaju, Pirs je rekao svoje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.