Preokret Pariza

Limož je poražen od Pariz-Levaloe sa 76:84. Najbolji u pobedničkom timu bili su Puare sa 18 poena i 8 skokova, Laberi sa 16 poena i 9 skokova, Rič sa 15 poena i 8 asistencija, Kembel sa 12 poena i 5 skokova. U Limožu su najbolji bili Vud sa 16 poena, Prepelič sa 15 poena i 8 asistencija, Zerbo sa 12 poena, Buford sa 10 poena i Kamara sa 6 poena, 7 skokova i 6 asistencija.

Limož je u završnici prve četvrtine uspeo da se odvoji na 27:21. Pariz odgovara u drugoj četvrtini i preokreće rezultat, ali je Limož u završnici poluvremena serijom 6:0 došao do prednosti od 47:45. Oba tima su u prvom poluvremenu imala skroman učinka u šutu spolja, pa je većina poena došla iz reketa i sa slobodnih bacanja.

Foto: CentreFrance

Limož uspeva da napravi prednost od 68:57 u trećoj četvrtini šutevima sa distance. Pariz je s druge strane imao velikih problema u ovom segmentu igre, što ih je uz greške koštalo zaostatka. Veliki preokret dogodio se u poslednjoj četvrtini, Pariz je uhvatio šuterski ritam, dok je Limož poptuno stao u napadu. Usledila je serija od 2:20 kojom su gosti uspeli da naprave sigurnu razliku i obezbede pobedu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.