Popovič: “Oldridž je tražio da bude trejdovan!”

Trener Sparsa otkrio je detalje od letos koje (možda) niste znali!

Foto: NBA.com

Lamarkus Oldridž igra odlično ove sezone! Beleži 22.9 poena i 8.6 skokova u proseku i predvodi Sparse u obe kategorije. Ekipa je takođe u dobroj formi, budući da su treći na zapadu. No, neke stvari su se mogle lako preokrenuti prošloga leta kada je Oldridž u pitanju.

Naime, novinari su upitali Popoviča šta je razlog ovako dobrih igara Odlridža, kada im je on rekao: “Pa želeo je da bude trejdovan.” 

“Rekao sam mu, vau, čoveče, proveo sam u ligi dvadeset i kusur sezona i niko mi nije rekao nešto poput toga – da ne uživa ovde, da da je izgubio samopouzdanje, da nije siguran da ga želim u ovoj organizaciji, da želi da ga trejdujem…” rekao je Popovič i nastavio: “Nakon toga smo imali par sastanaka gde smo večerali i smejali se dosta. Rekao sam mu: ‘Biću srećan da te trejdujem. Dobiću za tebe igrača tipa Kevina Durenta, i ne samo to, nego ću i da te odvezem na aerodrom i da ti spakujem prtljag i naravno da te smestim u avion!‘ Smejao se nakon toga”

“I na kraju sam mu rekao: ‘Ali ti si moj najbolji drugar zato što si ovde još godinu dana i ne ideš nigde, tako da, hajde ovo da rešimo.” – dodao je Greg.

Sve priče oko trejda Oldridža završene su kada je oktobra, prošle godine potpisao produženje ugovora, na još tri dodatne sezone, za vreme kojih će ukupno inkasirati 72 miliona dolara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.