Pop nije želeo da Lenard igra

Deni Grin: Nema predaje, ne vidim bele zastave.

Foto: hdnux.com

Prošlo je tačno šest dana od kad je Lenard povredio svoj zglob, navijači Sparsa su se nadali da će njihov ljubimac ipak zaigrati, i da je zglob dovoljno zalečen.

Nekoliko sati pre samog početak, Popovič je saopšti da Lenard neće igrati.

Ovo je moja odluka, znam da on nije zadovoljan i da je želeo da igra, ali jednostavno nije spreman, i neće igrati – rekao je trener Pop.

Sve nade su potonule, i nije bilo realno očekivati ni snažan otpor, a ne pobedu. Jutro nakon što su oslabljeni Sparsodigrali zaista dobru utakmicu, igrači i trener su izašli pred medije sa nekim zanimljivim informacijama.

Neki timovi puste igrače da igraju sa prelomima kostiju, povređenim prstima, ali mi smo San Antonio, brinemo o našim igračima, i njihovim karijerama. Manu je bio sjajan, to radi poslednjih 15 godina, veliki je ratnik, i uvek će se boriti do posledjeg trenutka. Ova ekipa se neće lako predati, ne vidim nikakve bele zastave – rekao je startni bek, Deni Grin.

Jednu od boljih partija ove sezone odigrao je i Manu Đinobili, koji je na sve načine pokušao da vrati svoj tim, i uspeo je, San Antonio je na nekoliko minuta pre kraja imao -8 i otvoren šut za tri poena, ali je Gasol promašio, a Golden Stejt to surovo kaznio.

Moramo da damo sve od sebe, sutra više ne postoji, igramo možda poslednju utakmicu ove sezone. Ne smemo da mislimo na umor, sav fokus je na narednoj utakmici – rekao je Manu.

Trener Popovič je napomenuo da je zadovoljan partijom njegove ekipe, ”tražio je borbu i ništa više”, to je i dobio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.