Partizan ubedljiv u Valjevu

Košarkaši Partizana razbili su Metalac u Valjevu rezultatom 80 – 62 i na taj način nastavili poteru za prvim mestom na kraju Superlige.


Najefikasniji igrači u dresu Partizana bili su Mihajlo Andrić sa 14 poena ( 4/7 za 3 ) i Edo Murić sa 12. Minutaža je bila pravilno raspoređena , a svoje minute su dobili i Milutinović i Glišić. Milutinović je minutažu dobro iskoristio i za 7 minuta na parketu imao 7 poena.

Nikola Milutinov je ponovo bio dominantan pod oba koša, zabeležio je 14 skokova. Imao je i 11 poena, te je bio najbolji u Crno – Belom dresu po ukupnom indeksu korisnosti 23.

U Metalcu dobri su bili samo Ljubičić sa 10 poena, i Kutlešić i Jeremić sa po 9.

Već od prve četvrtine bilo je jasno da je Partizan došao po pobeda, a da se Metalac veoma umorio od ključnog duela sa Mega Leksom. Nakon prve deonice prednost tima Duška Vujoševića bila je + 14, a kasnije je samo i rasla.

novosti.rs

novosti.rs

Partizan je dobro šutirao, igrao je dobru tranziciju, a jedina zamerka koja bi se mogla izreći je vezana za broj izgubljenih lopti. Sa ruge strane Metalac nije imao šuterski dan, a i mnoštvo akcija je tromo završeno tako da je ubedljiv poraz bio neizbežan.

Spec:
Metalac i doktor Boško Đukanović uručili su ikonu kao poklon košarkašu Partizana Saši Pavloviću!

Leave a Reply

Your email address will not be published.