NBA: Voriorsi poveli 1:0

U mnogo boljem meču od onog koji je otvorio plejof Golden Stejt Voriorsi ostvarili su pobedu nad Nju Orlenas Pelikansima 106:99.

Kari je sjajno započeo meč i sa 11 poena već u prvoj četvrtini odveo Voriorse na 15 poena razlike. Rezerve Pelikana predvođenje Noris Kolom uspele su da vrate svoj tim u igru i smanje razliku na samo 5 poena. Ubrzo po povratku u igru Kari i Grin su razigrali ostatak ekipe i sebe i ponovo odlepili Voriorse. U trećoj deonici koju je Kari sjajno odigrao isparirali su mu Dejvis i Pondekster na drugoj strani. Pondekster je sjano otvorio i poslednju četvrtinu podelivši tri uzastopne asistencije. Fenomenalnih poslednjih 12 minuta Dejvisa u kojima je postigao 20 poena nije bilo dovoljno za preokret već samo za manju razliku na kraju meča.

Kari je meč završio sa 34 poena i 5 asistencija, Grin je dodao 15 uz 12 skokova i 7 asistencija a Klej Tompson je ubacio 21 poen. Dejvis je bio fenomenalan za Nju Orleans sa 35 poena i 7 skokova a pratili su ga Pondekster sa 20 poena 9 skokova i 6 asistencija i Erik Gordon sa 16 poena.

Kratku analizu ove serije možete pročitati ovde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.