Navijači Zvezde pomažu klubu

Loša finansijska situacija i u Zvezdi?

Foto: Mondo.rs

Sve glasnije priče o tome da finansijska situacija u Crvenoj Zvezdi nije baš sjajna, potvrđuje se kod više izvora bliskim klubu. Igrači i treneri nemaju redovna primanja, i to traje već mesecima, nekim igračima se duguje iz prethodnih sezona, a treba početi prelazni rok za sezonu u kojoj se mnogo očekuje…

Navijači Zvezde su prepoznali trenutak, i svojim novcem žele da pomognu svom klubu, uz saglasnost kluba, kako se navodio u saopštenju, navijački portal redstarbelgrade.info pokrenu je veliku pomoći svom klubu. Saopštenje prenosimo u celosti:

”Драги Звездаши,

КК Црвена звезда већ годинама остварује изванредне резултате и прави је понос нашег спортског друштва. Клуб захваљујући коме већ годинама гледамо велике европске утакмице и славимо титуле и победе у Београду, Србији и широм света, свуда где има наших Звездаша.

Овде код не малог броја људи важи скоро општеприхваћена “теорија” да је наша KK мезимче државе и неко коме је довољно да затражи и добије џакове новца. Међутим, ми знамо да је истина мало другачија, и то не само у овој сезони у којој су наши црвено-бели били најпријатније изненађење Евролиге, и већ освојили два трофеја. Зато ми, који волимо Црвену звезду, нећемо седети скршетних руку, него покрећемо акцију којом желимо да наш клуб задржи исти курс, на који нас је навикао свих ових година. Претходних недеља и месеци бројни навијачи широм дијаспоре и Србије, након великих утакмица и победа, контактирали су нас у намери да се распитају како би могли да помогну нашем кошаркашком клубу да остане понос Србије и нашег спортског друштва.

Зато сви ми, који волимо Црвену звезду покрећемо акцију “Донирај да доминираш” којом би помогли нашим кошаркашима да наставе тамо где су стали. У ту сврху већ смо контактирали и затражили одобрење људи из нашег кошаркашког клуба, да отворимо два рачуна (динарски и девизни) на који би сви они који желе, могли да уплаћују средства. Подаци о тим средствима били би доступни звездашкој јавности, а сва средства ишла би на праву адресу – КК Црвена звезда МТС Мали Калемегдан. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.