Mursija savladala Ludvigzburg u borbi za treće mesto

Sigurnom igrom španska ekipa slavila rezultatom 85-74.

Foto: orm.es

Prva četvrtina bila je veoma ujednačena. Nijedan tim nije uspevao da dominira i uspostavi kontrolu nad utakmicom. U drugoj četvrtini Ludvigzburg je imao dosta problema da postigne koš, trebalo im je više od četiri minuta da dođu do prvih poena i ekipa Mursije je to iskoristila i uspela da dođe do prve osetnije prednosti. Na poluvreme je španska ekipa otišla sa prednošću, rezultat je bio 42-32.

Treća četvrtina jedva da je donela neke promene. I dalje se igralo čvrsto i u najvećoj meri se igralo koš za koš. Na početku poslednjeg perioda Ludvigzburg konačno uspeva da se spusti na manje od pet poena zaostatka, ali je to bilo kratkog daha, Mursija je ponovo uspostavila kontrolu. Do kraja nije bilo većih neizvesnosti, španska ekipa privodi kraju utakmicu i slavi rezultatom 85-74.

U redovima pobedničke ekipe najefikasniji bili su Sadiel Rohas sa 18 poena i 9 skokova, Ovije Soko sa 15 poena i 10 skokova i Šarlon Kluf sa 12 poena.

Za nemačku ekipu istakli su se Keron Džonson sa 17 poena i 9 asistencija, dok su Adika Piter-Mekneli i Eldžin Kuk dodali 11 poena.

Leave a Reply

Your email address will not be published.