Mijailović: “Zagorac nije potpisao ugovor sa Partizanom”

Iako je većina medija danas objavila da su pregovoreni sa Radetom Zagorcem završeni, predsednik “Crno-belih” je izjavio da to nije tačno.

Foto: StartSpot

Na vanrednoj pres-konferenciji, predsednik Partizana, Ostoja Mijailović je zahvalio navijačima na podršci u prethodnih 20 dana, ali je zamolio da u buduće ne ubacuju upaljače i ostale predmete na parket jer tako štete klubu. Isto tako, Mijailović je dao punu podršku Miroslavu Nikoliću i kompletnom stručnom štabu, istakavši da navijači moraju biti strpljivi.

Što se tiče Zagorca, predsednik Partizana je izjavio da su pregovori i dalje u toku, ali da ugovor nije potpisan kako su pojedini mediji danas objavili. Takođe, Mijailović je rekao da se pregovara sa još dva ozbiljna igrača i da postoje alternative ukoliko bivši košarkaš Mega Bemaksa ne završi u dresu najtrofejnijeg srpskog kluba.

Prvi čovek Partizana je objavio da je kadetski reprezentativac Đorđe Pažin potpisao ugovor sa klubom i da će trenirati sa prvim timom. Pažin je jedan od najtalentovanijih igrača u svojoj generaciji i sigurno bi u budućnosti mogao biti jedan od nosilaca igre “Crno-belih“.

Što se tiče Samarda Samjuelsa i njegovih komentara po društvenim mrežama, Mijailović je rekao da će disciplinska komisija naredne sedmice reagovati i odlučiti da li će biti kazne, a da su plate redovne otkad je on u klupu i da nikome neće biti kašnjenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.