Marjanović i Teodosić bez posebnog učinka u porazu Klipersa, Kokoškovov Finiks slavio

Hjuston se polako vraća u staru formu, Marjanović i Teodosić bez posebnog učinka u teškom porazu Klipersa. 

Foto: SportingNews

Hjuston je pobjedom nad Lejkersima rezultatom 126:111 otvorio noć u NBA. Džejms Harden se polako vraća u MVP formu, te je nočas zabilježio triple double od 50 poena, 10 skokova i 11 asistencija. Od ostalih saigrača Hardena se niko nije pretjerano izdvajao, a najbolji je bio Kapela sa 16 poena i 14 skokova. Za Lejkerse je najbolji bio Lebron Džejms sa 29 poena, a Kuzma je dodao 24.

San Antonio polako hvata zalet i ovaj put su pali Klipersi rezultatom 125:87. San Antonio je na pogon Aldridža i Geja upisao četvrtu pobjedu u nizu. Aldridž je upisao 27 poena, a Gej je dodao 21 uz 6 skokova. Za Kliperse su najbolji bili Heris sa 17 i Galinari sa 15 poena, a Marjanović i Teodosić su na parketu proveli tek 9 odnosno 12 minuta.

Orlando je na krilima Vučevića slavio nad Čikagom 97:91. Vučević koji igra sezonu života je zabilježio 26 poena i 10 skokova uz nekoliko bitnih šuteva pred kraj utakmice. Za Čikago je najbolji bio Lavin sa 23 poena, a Holidej je dodao 18. Orlando ove godine izgleda kao ekipa koja bi mogla dohvatiti plej of na slabašnom istoku, a večina zasluga bi onda pripala crnogorskom centru Nikoli Vučeviću.

Noć je pobjedom zatvorio Finiks nad Dalaosm 99:89. Ekipa Igora Kokoškova je upisala tek petu pobjedu ove sezone, a do nje ih je vodio T.J Voren sa 30 poena, dok je Kroford dodao 17. U Dalasu se niko nije pretjerano izdvajao, Barns je bio najbolji strijelac sa 15, dok je Džordan dodao 14 uz 15 skokova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.