March Madness: Sirakjuz napravio iznenađenje, Klemson i Florida Stejt u narednoj rundi

Poraz Virdžinije nije bio jedino iznenađenje sinoć, Sirakjuz je pobedio TCU! Mizuri je poražen od Florida Stejta, a Klemson je trijumfovao u duelu sa Nju Meksikom!

Foto: Syracuse Basketball/Twitter

Sirakjuz je rezultatom 57:52 savladao TCU! Najefikasniji u taboru Sirakjuza bio je Marek Doležaj sa 17 poena, dok je Ošej Briset imao 15 poena uz 9 skokova. Na drugoj strani, Kenrih Vilijams je imao 14 poena i 8 skokova, a Vladimir Brodzjanski je postigao 13 poena.

Foto: Clemson Men’s Basketball/Twitter

I Klemson je prošao u narednu rundu! Savladali su Nju Meksiko sa 79:68! Šelton Mičel je predvodio Klemson sa 23 poena i 5 asistencija. Gejb Divo ga je pratio sa poenom manje, dok je Markiz Rid zabeležio 15 poena i 7 skokova. U poraženoj ekipi Nju Meksika, Zek Lofton je bio najbolji sa 29 poena, a Džemerio Džouns je imao 13 poena i 14 skokova!

Foto: Mizzou Basketball/Twitter

Florida Stejt je slavio protiv Mizurija rezultatom 67:54! Mfiondu Kabengele je predvodio pobednike sa 14 poena i 12 skokova, a Trent Forest je zabeležio 10 poena, 8 asistencija i 6 skokova. Kasijus Robinson je na drugoj strani imao 19 poena, a jedan od najvećih talenata u NCAA, Majkl Porter, meč je završio sa 16 poena i 10 skokova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.