Lamarkus Oldridž ipak spreman za nastavak sezone

Jedan od glavnih igrača trenera Grega Popoviča nije ozbiljnije ”bolestan”

 

Foto: SlamOnline

 

Vest o tome da je superstar NBA lige, Lamarkus Oldridž bolestan i da ima problema sa srčanom aritmijom, ponovo je šokirala košarkašku javnost. Momak bez ozbiljne mrlje u karijeri se ponovo našao u problemima. Ipak, prema vestima koje su danas stigle iz San Antonija, Oldridž će biti potpuno za nastavak sezone i već večeras će se naći na parketu u duelu protiv Portlanda (prenos na SK3).

Oldridž je već imao sličnih problema dok je bio igrač Portlanda, još jednom se pokazalo da su u pitanju samo lakše smetnje na srcu. U saopštenju kluba se navodi da igrač ”neće imati nikakvih restrikcija u minutaži”, što bi značilo da će provesti preko 30 minuta na parketu i da će Dejvid Li opet dobiti ulogu rezervnog igrača.

Oldridž beleži 17.3 poena po utakmici ove sezone, uz Lenarda je najbitniji član rotacije Sparsa. Ekipa se nalazi na drugoj poziciji, odmah iza Golden Stejta koji je sinoć u velikoj drami savladao Filadelfiju, i ako večeras pobede, ponovo će se izjednačiti na prvoj poziciji sa ekipom iz Ouklenda.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.