Kris Pol blizu Sparsa?

Još jedna velika bomba prelaznog roka u NBA ligi?

Foto: Inquistr

Još jedna loša sezona za Kliperse je završena, opet nisu imali ni sreće sa povredama, ovog puta su ispali već u prvoj rundi, Juta je stala na put Polu i ekipi. Deluje da ova ekipa nema više snage za nove pokušaju, kao da su završili svoje – da li su na pomolu velike promene?

Kris Pol 1. jula ove godine postaje slobodan agent, i nakon 6 provedenih sezona u Los Anđelesu, izgleda da je došlo vreme za selidbu, pišu američki mediji. Kako se navodi u mnogim bliskim informacijama, želja za saradnjom postoji sa obe strane.

Sa jedne strane, Pol će imati mnogo više novca na stolu da ostane sa Klipersima, dok će franšiza ih Teksasa moći da ponudi mnogo veću šansu u borbi za titulu, pošto su i ove godine da su možda jedini koji bi mogli da se suprotstave moćnim Voriorsima, i sa Polom u ekipi, to bi zaista bio dobar pokušaj.

San Antonio će morati pre svega da reši svoja pitanja, ugovori ističu Pau Gasolu koji ima opciju da produži ugovor, Petiju Milsu Džonatanu Simonsu. Deluje da će morati da se ”reše” Gasola kako bi na sto izneli što bolju ponudu za zvezdu Los Anđeles Klipersa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.