Karmelo u Hjustonu – gotova stvar?

Čini se da je rastanak Niksa i Mela nikad realniji…

Foto: SlamOnline

Kako navode dobro obavešteni izvori, Karmelo Entoni ne vidi više sebe kao člana Njujork Niksa, dobro obavešteni izvori tvrde da je on ”glavom već u Hjustonu”. Kako svakog leta dobijemo novu sagu o Melovom odlasku, to je slučaj i ovog leta, samo što sada izgleda da je najrealnije, od svih prethodnih priča.

Ono što ostaje nejasno – šta bi Niksi dobili u tom trejdu?

Kako je ESPN danas preneo, postoji mogućnost da se u tom trejdu pojavi i treći tim, a da je tome najbliži Milvoki Baks, a da je Hjuston zainteresovan da trejduje Rajana Andersona, međutim, veliki problem može da predstavlja i njegov ugovor, po kojem ima garantovanih 60 miliona dolara u naredne tri sezone. Kako se navodi u daljem tekstu, Baksi su spremni da u Nikse pošalju talentovanog Džabarija Parkera, ali deluje da je i dalje najveći problem Andersonov ugovor, bez obzira na sve njegove kvalitete, i to što nema problema sa povredama, izgleda da nisu spremni da ”istrpe” njegov ugovor.

Imena Džona Hensona, i Grega Monroa, takođe su se provlačila kao moguća za ovaj trejd, ali i dalje samo u rubrici ”priča se”… Prema nekim očekivanjima, cela situacija bi trebala da se razreši do sledećeg ponedeljka.

Ono što je sigurno, Entoniju nedostaju plej-of i ozbiljne takmičarske utakmice (nije nastupio u plej-ofu još od 2013. godine), tako da nema sumnje da je on spreman da pređe u Hjuston, i udruži snage sa svojim starim prijateljem, Krisom Polom, tačno sad kada mu je karijera u blagom padu.

U NBA je proveo 15 sezona, 10 puta je igrao plej-of, a najmlađe generacije se i ne sećaju njegovih fenomenalnih partija u plej-of utakmicama. Sigurno da svima nedostaje.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.