Hjuston ubedljivo slavio protiv Golden Stejta (VIDEO)

Roketsi dominirali celim tokom utakmice i slavili sa konačnih 127-105.

Foto: USA Today

Hjuston je na samom početku izgledao potpuno drugačije u odnosu na prvi meč kada su odigrali više izolacija u napadu nego bilo koji tim u poslednjih pet godina.

Meč je bio veoma ujednačen u prvoj četvrtini, oba tima su igrala dobro i tek je na kraju Hjuston uspeo da dođe do nešto osetnije prednosti. Na početku druge četvrtine Hjuston stiže i do prve dvocifrene prednosti kada je bilo 38-26, ali se Golden Stejt konstantno vraćao. Međutim, kako smo se približavali poluvremenu, prednost Roketsa je bila sve veća i na kraju se otišlo na pauzu pri rezultatu 64-50 u korist domaćina.

Igrači Golden Stejta izgledali su potpuno indisponirano, kao da su jedva čekali da se ova utakmica što pre završi. Do kraja Voriorsi nisu uspevali da priđu dovoljno blizu, zaostatak je konstantno bio dvocifren. Hjuston je prosto bio bolji tim, imali su mnogo bolji protok lopte, Harden nije ‘carinio’ loptu toliko, klupa je dala veliki doprinos i zasluženo su slavili sa 127-105.

Kod Hjustona ponovo i očekivano je najbolji bio Džejms Harden sa 27 poena i 10 skokova, isto toliko je postigao i Erik Gordon, dok je Pi Džej Taker dodao 22 poena.

Kod poraženih jedino se pojavio Kevin Durent, postigao 38 poena, ali nije uradio mnogo čega drugog. Uz njega, jedino je Stef Kari bio dvocifren, ali je i on bio loš sa svega 16 poena, veoma loše kolektivno izdanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.