Hild: “Bogdan me je naučio da psujem na srpskom”

Hild je u specialnom izdanju emisije “Voice of America” otkrio kako izgleda njegov odnos sa Bogdanom Bogdanovićem i kako ga je srpski reprezentativac naučio da psuje.

FOTO: balakn sport

Tema je bila o srpskim igračima u NBA ligi i jedan od učesnika emisije bio je Badi Hild, saigrač Bogdana Bogdanovića u Sakramento Kingsima.

“Bogdan je super momak, vrlo privržen, njegov karakter je zarazan. Volite da imate takve momke u svom timu, koji vam uvijek pomažu” rekao je za Badi Hild.

U nastavku je još rekao: Svi kažu da je on ruki, ali za mene on to nije. Dugo je profesionalac, igrao je u Evropi, zna kako se igra košarka i meni uvijek pomaže na parketu. Uvijek se trudi da mi doda luptu u pravom trenutku, a nekada i kaže Badi treba da budeš ovdje. Na neki način on je kao trener na parketu. Vrlo je zabavan momak, izlazimo zajedno i provodimo se. To je Bogi iz Srbije, znate kakvi su tamo, zabavni i puni energije.”

Hidlu su postavili pitanje da li ga je naučio da psuje na Srpskom jeziku, na šta je on odgovorio: “Naučio me je ružne riječi, ali neću da ih izgovorim.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.