Ejndž: “Irving će biti bolji asistent”

Jedno je sigurno, očekuje nas zanimljiva sezona u Bostonu.

Foto: Nathaniel S. Butler/NBAE via Getty Images

I dok ceo svet očekuje kakve će sve ”egzibicije” izvoditi Irving u dresu Bostona, generalni menadžer Seltiksa, Deni Ejndž razmišlja o nekim drugim stvarima, on je siguran da će Irving biti pravi plejmejker.

Sada kad nema LeBrona, koji je uglavnom držao loptu kod sebe, on će napredovati kao asistent, veruje Ejndž.

Spavam mirno, radimo normalne stvari. Bili smo baš zauzeti ovog leta, kao i svakog, ali ovog leta smo napravili neke sjajne dogovore.” – počeo je priču GM Bostona.

Na pitanje novinarke da se fokusira na Irvinga, on je nastavio:

Bilo je glasina da dogovor neće uspeti, ali jednostavno kada se sa igračem dogovorite, to je kao gotova stvar, jer posle toga svi očekuju da se to dogodi, njegova žena… Samo je potrebno vreme. Međutim, kod Irvingovog trejda, zaista je postojala mogućnost da se ne dogodi, bio je to izatov. Drago mi je se sve završilo. Prvo, ponudili smo mnogo da bi ga dobili, ali on jeste nešto posebno, kao i Hejvord, Horford, oni ”teraju” saigrače da daju svoj maksimum. Kajri može da napreduje, verujem da će mnogi tek sad uvideti koliko on može dobro da dodaje loptu, i u Klivlendu, kada LeBron nije bio na terenu, on je odlično razigravao ekipu.” – zaključio je Ejndž.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.