Džikić: “Ponekad, utakmica vam pruži priliku da pobedite”

Trener Partizana Aleksandar Džikić i Adin Vrabac su se obratili novinarima posle utakmice.

Foto: Starsport

Aleksandar Džikić se nakon utakmice prvo osvrnuo na sam tok susreta:

“Prvo želim čestitati domaćoj ekipi, stvarno su igrali dobro, stavili su nas u jako tešku situaciju. Činjenica je da imamo čudnu sezonu, bili smo u ovoj situaciji previše puta do sada tako da nismo paničili, borili smo se i onda ponekad utakmica vam pruži priliku da pobedite i mi smo to iskoristili na kraju i pobedili”.

Strateg Partizana je prokomentarisao i probleme sa povredama kao i raspored crno-belih u narednom periodu:

“Imamo velike probleme sa našim sastavom, nedostaju nam tri beka(Robinson, Marinković i Ratkovica). Imamo lud raspored u narednih mesec dana i jedna od teških utakmica na početku je bila ova utakmica u Šarlroa. Oni su atletski i fizički jak tim i mi smo trebali određeno vreme da naučimo kako kontrolisali Šeparda. Mislim, teško je reći kad ti neko dadne 31 poen da si ga iskontrolisao ali mislim da postoji razlika kako je igrao u prvom a kako u drugom poluvremenu. Druga dobra stvar oko koje sam srećan je to da smo naučili tokom meča kako igrati protiv njihove zone”.

Adin Vrabac se takođe osvrnuo na samu utakmicu:

“Ovo je bila teška utakmica, igrali smo bez nekoliko igrača i igrali smo loše prvo poluvreme. U nastavku nam je trebalo određeno vreme da se vratimo i to smo učinili ali jedino što je bitno je to što smo verovali da možemo preokrenuti i doći do pobede i jako smo sretni zbog toga”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.