Džikić: Maksimalno, ponosno i borbeno do kraja

Nakon ubedljivog poraza u prvom meču finala Superlige Srbije, Crno-Beli će pokušati da se vrate u seriju u utakmici pred svojim navijačima.

 

mondo.rs

mondo.rs

Pred drugi meč, trener Partizana Aleksandar Džikić je izjavio:

Prva utakmica finalne serije je iza nas. Ja ove momke vodim i kad je dobro i kada nije. U petak je bilo loše i osećam krivicu zbog toga. Ne tražim opravdanje u povredama, pauzama, ritmu utakmica i situaciji u kojoj se klub nalazi. Znam da niko u našoj svlačionici nije zadovoljan svojom igrom i onim što je pruženo na parketu. Nije bilo potrebne čvrstine, strpljenja, hrabrosti. Moramo da dignemo glave i popravimo utisak. Da damo sve od sebe, da igramo zajedno šta god da se dešava. Možeš da izgubiš, ali ne možeš da se ne boriš! Tražiću maksimalan trud, ponos i borbu do kraja. To je naša obaveza, jer mi smo uvek i samo Partizan! Svima koji nas bodre još jednom hvala, znamo da će biti u nedelju uz nas, da će tribine biti pune.“ – poručio je Džikić.

Jedan od retkih košarkaša u Crno-Belom dresu koji se borio do maksimuma u prvom susretu, Čeda Vitkovac, rekao je:

“Prvi meč je iza nas i mi u odnosu na to izdanje moramo da pokažemo reakciju pred tribinama koje će biti pune naših navijača. Od starta moramo da igramo dosta agresivnije i sa više zalaganja pre svega u odbrani.” – izjavio je Vitkovac.

Izvor: kkpartizan.rs/Doubledouble

Leave a Reply

Your email address will not be published.