Džejms utišao Toronto

Derozan nije mogao sam, užasan timski šut za tri poena.

Foto: Bleacher Report

Treća utakmica u Air Canada Centru je završena, Klivlend vodi 3-0 u seriji.

Nova neverovatna partija Lebrona Džejmsbila je dovoljna za ”laku” pobedu Kevsa koji sada imaju prvu priliku da završe seriju u sledećoj utakmici. Pomoć IrvingaLava kao i da nije bila potrebna, delovalo je da Džejms drži sve pod kontrolom tokom cele utakmice. Oba tima su loše otvorila utakmicu, ali Klivlend se brže probudio i zaigra nešto bolje tokom prve četvrtine.

Ipak, na poluvreme se odlazi sa jednim poenom prednosti u korist domaćih, u tom ritmu se i nastavilo u trećoj četvrtini gde je bila ”klackalica” u rezultatu, Kevsi su utakmicu prelomili u četvrtoj četvrtini kada su serijom 22-3 prosto ubili svaku nadu Toronta da može doći do pobede večeras. Demar Derozan je vukao domaće tokom cele utakmice, i do te poslednje četvrtine delovalo je da igra skoro sam protiv Klivlenda. Iako je bilo najavljeno da će Lauri igrati, to se nije desilo, ostaje nepoznato iz kojeg razloga, ovo je utakmica sezone za Reptorse.

Navijači su halu počeli da napuštaju već polovinom četvrte četvrtine, iznervirani i nemoćni, gledajući svoj tim kako u tim momentima šutira 2 od 17 (na kraju 2 od 18) u šutu za tri poena, ništa bolja situacija nije bila ni sredinom treće četvrtine kada su imali šut 0 od 11.

Toronto: Pauel 13, Ibaka 12, Valančijunas 19 (8sk), DeRozan 37, Džozef 4, Taker 5, Peterson 11, Rajt 2, Kerol 0, VanVlit 2

Klivlend: Džejms 35 (8sk,7as), Lav 16 (13sk), Tompson 9 (12sk), Smit 9, Irving 16, Fraj 3, Šampert 4, Vilijams 4, Korver 14, Vilijams 5, D. Džouns 0, Dž. Džouns 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.