DV: Tuča koja se dopušta je nečuvena!

Trener Crno – Belih Duško Vujošević se osvrnuo na položaj koji Partizan ima:

Postaje stalno, ali moram da kažem da igraju dve ekipe koje se nalaze na dva kontra punkta, dva sasvim suprotna položaja i situacije. Partizan je od starta hendikepiran, odnosom politike i ljudi koji vode državu…

Strateg Partizana je nastavio oštro:

Naknadna pamet nema neku težinu ali gledali smo pažljivo snimak meča i videli smo svoje greške, u jednom delu su izazvane našom nepažnjom … ali tuča koja se dopušta je nešto nečuveno, to se dešava na prenosu lopte, tri faula se prave, eventualno se četvrti svira, onda na kretnji bez lopti, to su udarci i provokacije koji se završavaju laktovima u skoku, guranjem.

Trener Vujošević je zatim nastavio još oštrije:

U sportu nema slučajnih povreda, vrlo malo. Nije slučajno da se nama utakmica sa Zvezdom završi sa povređenim igračem jer oni igraju tako prljavo da izazivaju povrede.

DV je posebno apostrofirao “slučaj Milutinov”:

Poslednji je u nizu Milutinov oko koga može da se napravi  film, počev od čuvenog 5 na 3 sa čuvenim Nelsonom koji pravi džudo zahvat gde je mogao da izgubi glavu. Partizan je patriotski klub, za nas su igrali Dalipagić i Kićanović. Šta su “oni” sve postigli? Igra se tako prljavo, a to se toleriše.

Trener Partizana je u istom dahu nastavio:

Ne znam o čemu se radi, zapravo znam, ali nisam pametan da li skloniti ekipu ili odgovoriti istom merom! Šta bi se desilo da mi idemo na Marjanovića da mu podmećemo nogu na povređen zglob? Pored toga Cirbes koji udara Marinkovića.

Što se pravi cirkus od ovoga, valjda je dovoljan cirkus kako je nastala ova Zvezda?

Igraju li Mačvan i Milutinov u ponedeljak?

Još uvek se ne zna. Boban Marjanović je stegao zube, očekujem to i od Milutinova. Situacija je da mu je Lazić podmetnuo nogu, a onda se nije ni okrenuo da vidi šta mu je…

Leave a Reply

Your email address will not be published.