DV: Milutinov nedovoljno oporavljen

Trener Partizana Duško Vujošević u najavi meča sa Mega Leksom ističe:

Čeka nas veoma težak meč sutra. Igraćemo sa nedovoljno oporavljenim Milutinovim. Sa druge strane Mega se vratila u formu u kojoj je bila u dobrom delu ove sezone. Imali su krizan period na početku ove srpske lige koji se poklopio sa dolaskom Vebstera i sa njegovim periodom adaptiranja kako bi shvatio gde je došao kao i periodu koliko je potrebno timu da ga prihvati. On je uklopljen, pronađen je ritam. Bore se za treću poziciju jer ona sigurno donosi plasman u ABA ligi bez plaćanja akotizacije. Veliki je motiv doći do tog trećeg mesta, Metalac je tu u prednosti pošto su pobedili u direktnom duelu, ali su izgubili u Nišu što povećava ambicije Mege protiv nas.

b92.net

b92.net

O protivniku, Vujošević ima reči hvale:

Dobro su vođeni, uredan klub koji nema nekih velikih problema i sigurno će se predstaviti protiv Partizana kakvi su bili i protiv Crvene zvezde, znači dobri i motivisani. Mi nosimo ime Partizan što je dodatna obaveza i mi moramo da branimo to ime sa dostojanstvom. U slučaju da obe ekipe daju maksimum ipak je u prednosti Partzan, uz svo poštovanje Megi.

Trener Crno – Belih se osvrnuo i na pitanje koje zanima sve navijače Partizana,  povredu Saše Pavlovića:

Trebalo bi da Pavlović bude u sastavu. Oprezno se prikjlučuje. Povreda je sanirana, ali u svakom slučaju nije potpuno spreman, a i takav će dati određen doprinos

Leave a Reply

Your email address will not be published.