DV: Da li je Jović pogođen stolicom?

Na konferenciji za štampu pred treći meč finalne serije KLS Duško Vujošević se  više bavio dešavanjima u prošlom meču nego pripremom za sledeću utakmicu. Najviše incidentom koji je doveo do toga da će eventualni četvrti meč odigrati pred praznim tribinama.

null

happytv.rs

“Prednost Crvene zvezde od 2-0 je velika, naravno. Drugu utakmicu smo odigrali bolje nego prvu, sa dozom čvrstine, ali možda i ne dovoljno. Kraća rotacija naše klupe je apsolutno mnogo toga odredila, a na kraju i sam ishod utakmice. Uvek kada jedna lopta odluči može se govoriti o sreći, ali baveći se dugo ovim poslom, mogu da kažem da je sreća remek-delo”, rekao je Vujošević.

Onda se osvrnuo na odluku KLS da Partizan igra sledeći meč pred praznim tribinama:

“Odluka je prilično sporna. Ja sam stvarno za uvođenje reda u dvorane, što se tiče nasilja navijača, smatram da treba maksimalno ispoštovati pravila bezbednosti i pristojnosti. Meni se desilo da na odlasku u svlačionicu na metar od mene prođe flaša od tri decilitra, pa na to nema nikakve reakcije. Budem pljunut, pa nema reakcije, nego me pitaju zašto sam stao…”

Nastavio je sumnjom o incidentu sa Stefanom Jovićem:

“Isprva nisam bio svestan šta se desilo, rekao mi je Nebojša Ilić, pa sam prišao tribini koliko se može i neverbalnom komunikacijom apelovao da se to ne radi. Jako sam protiv toga da se na bilo koga fizički nasrće, ali moram da postavim nekoliko pitanja. Ne postoji nikakav snimak tog momenta, dok su moja ponašanja i reakcije dobro ispraćene. Stolicom pogođen igrač, na klupi koja ima zaštitu, kosim hicem to nije moglo da se desi, eventualno ‘suvim listom’ i felš putanjom. Ako se to stvarno desilo, ja to osuđujem i veliki sam borac protiv tih stvari…”

Treći meč finalne serije se igra sutra, četvrtak, od 21h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.