Durent: Želim da ostanem

Durent se oseća srećno u Golden Stejtu.

foto: Sports Illustrated

Nešto manje od godinu dana prošlo je od odluke Kevina Durenta da potpiše ugovor sa Golden Stejtom, i napusti Oklahomu, i dan danas, kaže da nije zažalio zbog te odluke.

Veliko je pitanje šta bi se sve desilo i kako bi izgledao plej-of da je ovaj sjajni igrač ostao deo Tandera, i zajedno sa Vestbrukom pokušao da dođe do velikog Finala i šanse da se bori za titulu.

Šta god da se desi, doneo sam potpuno ispravnu odluku. Uživam u svakom potezu ovde, u svakom momentu osećam se kao da je ovo pravo mesto za mene, i da bi ovde trebalo da budem. Uživam u svakom koraku – rekao je Durent za The Undefeated.

Tako i deluje na terenu, i nije sporno da je ovo odlična odluka za Durenta koji ima ogromnu šansu da dođe do prvog NBA prstena za koji je mnogo radio, i da mu je ovo bila najveća šansa, jer ni on nije više mlad igrač, i vreme nije na njegovoj strani. Na pitanje da li ostaje u Golden Stejtu, on je rekao:

Da, sviđa mi se ovde. Volim svoje saigrače, grad Ouklend, organizaciju, ne planiram da idem odavde – završio je svoje izlaganje krilni igrač Golden Stejta.

Voriorsi će večeras imati priliku da se plasiraju u Finale, u 3č nakon ponoći gostuju Sparsima i vode 3-0 u seriji.

Leave a Reply

Your email address will not be published.