Durent: Ako vam se ne sviđa, ne gledajte

Durent se osvrnuo na glasine o ”dosadnom plej-ofu”.

Foto: performgroup.com

Ostalo je još 10 dana do početka NBA Finala, i dva tima još uvek nisu doživela poraz u plej-ofu. I koji su ti timovi? To su dva tima za koje su svi rekli da će biti u velikom Finalu, pre nego što je sezona i počela. I nije glavna poenta da nisu izgubli, stiče se utisak da uopšte nisu bili istinski testirani da pokažu sav svoj kvalitet, nekoliko prilično lakih poena, utakmice dobijaju još na poluvremenu… I sa novim povredama njihovih protivnika, sve će ići još lakše.

Povrede Lenarda koji je propustio poslednje dve utakmice, kao i ona utakmica gde su njegovi Sparsi nakon povrede ispustili 23 razlike prednosti, povreda Parkera koji ne igra još od treće utakmice u seriji protiv Hjustona, Dejvid Li je sinoć doživeo povredu nakon što je na sjajan način otvorio utakmicu, uticale su na to da ova serija za mnoge postane dosadna i nezanimljiva. Nakon pobede od 120-108 u trećoj utakmici, jedan od novinara upitao je Kevina Durenta šta misli o tome da mnogi navijači kažu da plej-of odavno nije bio dosadnji.

Kažete da nije zabavno za gledanje? Jesmo pobedili skoro 40 razlike (druga utakmica), ali igrali smo sjajno, stvarno smo dominirali, bili smo prilično uzbuđeni. Navijači žele da vide zanimljive završnice, koševe u poslednjim sekundama, nekada jednostavno nije tako… Igrači to ne žele, želimo da pobedu obezbedimo ranije. Prošle godine smo imali sjajan plej-of, nekoliko sedmih utakmica, i ako vam se ne sviđa, nemojte ni da gledate – rekao je krilni igrač Voriorsa.

U neku ruku, Durent jeste zaista u pravu, ali jedan pobednički koš u poslednjoj sekundi ne bi bio loš.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.