Debakl Cibone, Mega isto poražena

Košarkaši Cibone neće po dobrom pamtiti gostovanje ekipe Tenerifa u Zagrebu jer su u “Draženovom domu” poraženi sa čak 28 poena razlike.

Konačan rezultat duela u glavnom gradu Hrvatske iznosio je 85-57, a posebno slaba je bila 3. četvrtina koju su gosti iz Španije rešili u svoju korist sa čak 24-5.

Najefikasniji igrači u sastavu tima sa Kanarskih ostrva bili su Abromaitis sa 17 i Niang sa 15 poena, dok je najbolji strelac Dornekamp dodao 13.

U ekipi Cibone dvocifreni su bili Žižić i Šakić sa 14, odnosno 13 poena. Obojica su igrali po 26 minuta, što pokazuje da trener Mulaomerović nije žrtvovao današnji susret, već da su gosti bili daleko bolji rival.

basketballcl.com

basketballcl.com

Srpski predstavnik Mega Leks poražen je u svom domu “Pinki” od italijanskog Avelina rezultatom 84-70, a sastav trenera Milojevića se do poluvremena i držao u priključku.

Ipak, u nastavku je Avelino rutinski rešio meč u svoju korist, a najbolji u sastavu pobednika bili su Amerikanci Regland sa 25 poena i Rendolf sa 21.

Mega Leks su predvodili Alfa Kaba sa 18 i Jovan Novak sa 15 poena. Slab meč odigrao je Rade Zagorac, a u kontraritmu je bio i Ognjen Jaramaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.