Dabl-dabl Jokića, Denver poražen posle produžetka

Bruklin je slavio u ubudljivoj utakmici posle produžetka sa 121:120. Denverovi igrči su imali šuteve za pobedu ali nisu uspeli da ih realizuju.

Denver je dominarao u reketu, delom zahvaljujući odnosu u ofanzivnom skoku. Nagetsi su imali i više poena iz kontri, ali ono što je držalo Bruklin u igri je bio sjajan šut za tri 13 od 22. Na kraju regularnog dela utakmice Bojan Bogdanović je bio precizan sa slobodnih bacanja, dok je Heris promašio šut za tri, koji je mogao doneti pobedu Denveru, pa se otišlo u produžetke. Lopez u završnici produžetka  pogađa iz prodora za 121:120, a Denveru ostaje samo 4 desetinke da uputi šut. Lopta je poslata Jokiću u reket koji iz teške pozicije pokušava da pogodi bacajući loptu iza leđa, ali ne uspeva.

Pobedničku ekipu predvodili su Braun sa 21 poenom, 8 skokova i 7 asistencija, Lopez sa 20 poena i 5 asistencija, Bogdanović sa 17 i Jang sa 16 poena i 5 skokova. Najefikasniji u Denveru bili su Mudiej sa 25 poena, 6 skokova i 7 asistencija i Herisa sa 21 poenom. Dabl-dabl učinak ostvarili su Farid sa 17 poena i 10 skokova i Nikola Jokić sa 15 poena i 12 skokova uz 4 asistencije.

Nikolina sjajna asistencija za zakucavanje Farida se našla na 5. mestu najlepših poteza prethodne večeri:

Video: Youtube, NBA

Leave a Reply

Your email address will not be published.