Čanak: Arhivirali smo četvrtfinale, ostaje da se spremimo za polufinale

Nakon pobede nad Megom, Partizan obezbedio susret sa Crvenom Zvezdom koji će se odigrati u ponedeljak 28. maja od 18 časova.

Foto: supercarobnisvijet.com

Trener Partizana Nenad Čanak zadovoljan je sposobnošću svoje ekipe da se vrati iz rezultatskog zaostatka i pobedi protiv kvalitetnog protivnika.

“Potpuno drugačija utakmica nego ona u Pioniru, što smo i očekivali. Pokazali smo kvalitet jer smo uspeli da se vratimo iz neprijante situacije posle minus 12. Probali smo u hodu da se adaptiramo na nedostatak Bondže Sija, koji nam mnogo znači, pogotovo u odbrani, iako to statistika ne pokazuje. Danas su Andrić i Čakarević to uspeli da kompenzuju.”

Vremena za slavlje nema.

“Arhivirali smo četvrtfinale, ostaje da se spremimo za polufinale. Svi znamo kakav nas tamo protivnik čeka i daćemo sve od sebe da uđemo u finale.”

Novica Veličković posvetio je pobedi Bondži Siju koji je imao stravičan pad na prvoj utakmici protiv Mege.

“Sigurno da smo očekivali reakciju Mege posle ubedljive pobede u prvom meču. Osim par minuta koje nismo kontrolisali kada su otišli na 12 razlike, sve ostalo je bilo u redu. Ono što smo zacrtali to smo i uradili, znate koja nas utakmica čeka u polufinalu i idemo na pobedu. Čestitam Megi i mojim saigračima na pokazanom karakteru i borbi. Nije lagano kada igrača kao što je Bondža nemate u rosteru, čoveka koji nam je mnogo pomogao otkako se priključio. Ova pobeda je za njega.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.