Bobiju 13 poena za 19 minuta

San Antonio slavio protiv Jute 123:98, Denver bolji od Minesote 79:74. Boban Marjanović je odlično iskoristio pružene minute.

 

U utakmici koju je obeležio vrlo mali broj poena za NBA prilike Denver je pobedio Minesotu sa 79:74. Standardno najbolji Galinari je postigao 20 poena i uhvatio 7 lopti u pobedi svog tima. Dobre partije posle povratka na teren pruža Nurkić koji je juče ostvario dabl-dabl 15 poena i 10 skokova. Slab poenterski učinak (4p) je imao naš Nikola Jokić. Utisak je popravio sa 5 uhvaćenih lopti i 3 asistencije.Tauns je na drugoj strani ostvario po 14 poena i skokova. Na teren se posle duge povrede vratio predsednik Partizana Nikola Peković i pružio dobru partiju postigavši 12 poena (6/6 sa slobodnih bacanja) za 16 minuta. Nemanja Bjelica nije igrao protiv Denvera.

Foto: .facebook.com/Spurs

Foto: .facebook.com/Spurs

Sparsi su nastavili niz odličnih partija. Jučerašnja žrtva je bila Juta koju je četa Grega Popovića zamrzla na -25. Tvrdnja da Sparsi pokazuju najbolju timsku igru u NBA juče je dobila istinsku potvrdu. Čak osam igrača je imalo dvocifren broj poena, a Bobi Marjanović je imao jedan od najboljih učinaka u svom timu . Za 19 minuta postigao je 13 poena i uhvatio 7 lopti i pokazao treneru da uvek može da računa na njega kao podršku već prekaljenim zvezdama San Antonija.  Burk i Hejvord su sa 21 i 18 poena bili najbolji u poraženom timu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.