Boban Marjanović – rekord karijere! (VIDEO)

Nezaustavljivi Marjanović ”nosio” Detroit do pobede u Hjustonu

foto: hdnux.com

Veliko veče iza centra Detroit Pistonsa. Ni nova sjajna partija Džejmsa Hardena (33p,9sk,12as) nije bila dovoljna da baci u senku fantastičnu igru našeg Bobana Marjanovića. Od samog početka je Boban dobro otvorio utakmicu, poluvreme je završio sa 17 poena, da bi do samo kraja postigao još 10, za ukupnih 27 poena (12/18 za dva poena) i 12 skokova, za 27 minuta koliko je proveo na parketu.

Ova utakmica nije značila ništa Detroitu, kao ni Hjustonu, ipak, sigurno će se ovih dana pokrenuti polemika da li je zaslužio više minuta tokom sezone? Eron Bejns je u velikoj većini utakmica imao više minuta za dokazivanje nego Marjanović, ono što je sigurno, Bejns nikako ne može da doprinese u napadu kao što može Boban. Svoje mišljenje na tu temu, izneo je i novinar CBS-a:

 

 

Detroit će do kraja odigrati još tri utakmice, gostovanje Memfisu, dočekuju Vašington, i u poslednjoj utakmici sezone, idu u goste Orlandu. Trener Van Gandi je tokom jučerašnjeg dana rekao da će Marjanović dobiti dosta više minuta u ovim utakmica, pa nam ostaje da vidimo može li da ponovi ovakve partije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.