Atlanta pregazila Vašington(VIDEO)

Nakon dva poraza u Vašingtonu, Atlanta je uspela pred svojim navijačima da slavi rezultatom 116:98 i tako najavi povratak u ovu seriju.

Foto: USAToday

Rutinska i ubedljiva pobeda Atlante nad Vašingtonom uz sjajnu timsku igru. Na kraju se od svih igrača koji su dobili priliku, u strelce nije upisao samo Kris Hamfris, koji nije ni šutnuo na koš za 2 minuta provedena na parketu. Na samom otvaranju je jasno stavljeno do znanja kako će ići ova utakmica, nakon početnih 19:4, na kraju prve četvrtine otišlo se na kraći odmor sa rezultatom 38:20 u korist domaćih. Ništa se nije promenilo ni u nastavku, pa je na poluvremenu rezultat bio 64:46.

Utakmicu je obeležio Pol Milsap koji je postigao 29 poena(12/20), uz 14 skokova i 5 asistencija. Sjajan je bio i Denis Šruder sa 27 poena i 9 asistencija. Odlična timska igra, uz sjajno šutersko veče za Houkse bili su dovoljni za konačnih 116:98. Džon Vol je jedini bio na vrhunskom nivou kod Vizardsa, zabeležio je 29 poena, 7 puta je asistirao svojim saigračima i 4 puta uhvatio loptu na skoku. Bredli Bil nikako nije mogao da pronađe svoj ritam, šutirao je iz igre 6 od 20, za tri poena 0 od 6, na kraju samo 12 poena. Brendan Dženings je ubacio 13 poena dok je hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović, postigao 11 poena i upisao 7 skokova.

Četvrta utakmica je na rasporedu u noći između ponedeljka i utorka od 02h po našem vremenu. Atlanta će opet biti domaćin.

Izvor: /YouTube/ NBA Conference/

Leave a Reply

Your email address will not be published.