Limož bolji od Le Mana

Limož je posle preokreta u drugoj četvrtini do kraja utakmice bio u vođstvu i slavio sa 81:72 protiv Le Mana

Prva četvrtina u kojoj se igralo koš za koš završena je sa 21:19 u korist Le Mana. Limož je uspeo da se odlepi na početku druge četvrtine i povede sa 30:23, ali su igrači Le Mana odigrali bolje u drugom delu ovog perioda i smanjili razliku na 41:39. Limož su u prvom poluvremenu predvodili Bongo-Kolo sa 13 i Traore sa 10 poena. Kod Le Mana su poeni bili raspoređeni na više igrača, pa su listu strelaca predvodili MekKi i Trejvis sa po 9 poena, dok je Kornelije uz 6 poena zabeležio 5 skokova.

Foto: twitter.com/limogescsp

Foto: twitter.com/limogescsp

Igrači Limoža su bili bolji većim delom treće četvrtine, nekoliko puta pokušali da se odlepe i uspeli da odu na +8, ali je Le Man vezanim poenima u završnici smanjio na 59:54. Limož je utakmicu uspeo da prelomi sredinom poslednje četvrtine, najveća prednost bila je +13, ali su igrači Le Mana uspeli u završnici da ublaže poraz. Igrači Limoža su imali veći broj asistencija 17-9 i bolje šutirali za dva poena 60%-47,6% i time napravili prednost u odnosu na Le Man koji je bio precizniji u šutu za tri poena 53,3%-40%

Pobednički tim su predvodili Bongo-Kolo sa 19 poena i 5 skokova i Traore sa istim brojem poena i skokom manje.  Dvocifren je bio još Diavara sa 10 poena i 6 skokova. Najbolji u poraženom timu su bili MekKi sa 15 poena i 5 ukradenih lopti, Kornelije sa 12 poena i 6 skokova i Jaru sa 8 poena i 13 skokova. Dvocifreni su još bili Želabal Lofton sa po 12 poena.

Leave a Reply

Your email address will not be published.