Pešićev Bayern deklasirao Obradovićevu Albu

Minhenski Bayern deklasirao je danas na domaćem parketu ekipu Albe iz Berlina rezultatom 96:65 (30:14, 25:19, 14:19, 27:13) u 24. kolu Njemačke Beko lige (BBL). 

Utakmica je riješena do poluvremena, kada je Bayern imao prednost od 22 poena razlike. U trećoj četvrtini pokušala se Alba probuditi i dobili su ovu četvrtinu 14:19, ali onda su u posljednjem periodu igre potpuno stali, postigavši samo 13, a primivši 27 poena.

Photo: https://www.albaberlin.de/

Photo: https://www.albaberlin.de/

Izabranici Saše Obradovića nisu imali nikakve šanse danas,od prve do posljednje minute utakmice su bili u zaostatku. U sastavu Svetislava Pešića bilo je više raspoloženo više igrača, čak njih šest bilo je dvocifreno.

Najbolji igrač u pobjedničkom sastavu bio je Bryce Taylor sa 19 poena. Po 16 poena dodali su Justin Cobbs i srpski internacionalac Duško Savanović, dok su John Bryant i Deon Thompson postigli do 14 poena. Dvocifren je bio i Paul Zipser sa 11 poena.

U sastavu Saše Obradovića najbolji je bio Krešo Lončar sa 15 poena. Dvocifreni su bili još samo Ismet Akpinar i srpski reprezentativac Dragan Milosavljević sa po 10 poena.

U posljednje dvije sedmice, ove dvije ekipe su odigrale tri utamkmice, po jednu u Kupu Njemačke, Evrokupu i sad u ligi. Narednu utakmicu igraju već u utorak, 1. marta u uzvratnoj utakmici Evrokupa. Prvi utakmica završila je neriješenim rezultatom 82:82.

Leave a Reply

Your email address will not be published.