Bajern izborio majstoricu

Košarkaši Bajerna pobedili su u četvrtom meču polufinalne serije Albu, rezultatom 89:83 i obezbedili su majstoricu. Bajern je obezbedio pobedu tek u poslednjoj četvrtini, kada se odojio malo većom razlikom.

beko-bbl.de

beko-bbl.de

Bajern je agresivno počeo meč, dok je Alba počela meč isto kao i prošli – šutirali su za tri poena. U drugoj četvrtini Bajern je imao dosta slobodnih bacanja, međutim njihova realizacija je bila 70 posto, dok je Alba do svojih poena uglavnom dolazila zahvaljujući timskoj igri.

U trećoj deonici se i dalje igralo poen po poen, nijedna ekipa nije uspela da se odvoji od druge za više od 4 poena. Tek je Bajern u poslednjem delu meča uspela da, agresivnom odbranom, dođe do prednosti od 8 poena, koja je bila nedostižna za Albu.

Bajern su do pobede predvodili Brajant (19p), Đedović (18p), Štimac (17p) i Gavel (11p). Dušan Savanović je postigao 5 poena, dok Vasilije Micić nije igrao.

Najefikasniji u timu Albe bili su Reding (17p), King (14p), Vargas (10p), dok su po 9 poena postigli Renfroe, Hamonds i Meklean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.