A.E.K. i ARIS pobedili

Ekipe A.E.K. i Aris nastavljaju trku za četvrtom pozicijom u grčkom šampionatu.

Panionios – A.E.K. 78 – 94

Nakon odličnog otvaranja utakmice Panioniosa, i vođstva 9 – 3, ekipa A.E.K. – a odgovorila je preokretom za 12 – 14. Na kraju prve deonice bilo je 23 – 21. Ekipa A.E.K. – a preokreće situaiju na terenu u drugoj četvrtini. Na terenu dominiraju Ingliš i Herston.

Drugo poluvreme je donelo bolju igru Panioniosa sve do poslednjih 5 minuta meča, kada A.E. K. furiozno razbija domaći sastav.

Najbolji u žuto – crnom timu bili su Herston sa 19 poena, Ingliš i Mensa – Bonsu sa 20. U Panioniosu je najbolji bio Kolman sa 17 poena. Tabs je dodao 15.

PAOK – ARIS 77 – 78

Ekipa PAOK – a odlično je otvorila meč i vodila je nakon prve deonice 21 – 15. Do velike rezultatske prednosti stigla je ekipa Arisa u drugoj četvrtini koju je dobila sa 14 – 28.

Drugo poluvreme donelo je sigurnu igru Arisa u trećoj deonici, i rapsodiju PAOK-a u četvrtoj. To ipak nije bilo dovoljno da domaćin ostvari pobedu.

Fantastičnu partiju pružio je mladi Aleksandar Vezenkov sa 29 poena i 14 skokova. U dresu PAOK-a najbolji su bili Von sa 18 poena i 10 skokova i Karter sa 21 poenom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.