Vilson: Ovo su moje najgore partije u karijeri

Verujem da je to nešto sa čime se svaki igrač suoči u nekoj fazi karijere ali je poenta koliko brzo može da izađe iz te faze. Zahvalan sam treneru na poverenju, kaže Džamar Vilson.

KK Partizan NIS, u okviru 13. kola ABA lige dočekuje ljubljansku Union Olimpiju, trenutno osmoplasiranu ekipu u regionalnom takmičenju i redovnog učesnika u evropskim kupovima. Igrači “Parnog valjka”, rešeni su da pred svojim navijačima pokažu rezultate vrednog rada na treninzima i da uz veliku borbu dođu do pobede kojom bi na pravi način materijaliovali uloženu energiju.

novosti.rs

novosti.rs

“Olimpija dolazi iz Nemačke gde je ostvarila važnu pobedu i praktično obezbedila prolazak u drugu fazu Evrokupa. Dolaze sa velikim samopouzdanjem. Sa druge strane, mi posle utakmice u Zagrebu gde smo imali dosta dobrih momenata u igri ih dočekujemo na svom terenu. Voleo bih i nadam se da ćemo u prelepoj atmosferi napraviti jedan korak, odnosno možda i iznenađenje s obzirom da je ekipa Olimpije možda i favorit s obzirom na rezultate i poziciju na tabeli – zaključio je Božić.

Plejmejker, Džamar Vilson je pohvalio igru Olimpije naglasivši iskustvo Zeka Rajta
“Moramo odigrati snažno od starta i izboriti se sa njihovim pritiskom.“– rekao je Vilson.
Upitan da prokomentariše svoje dosadašnje igre u crno-belom dresu, iskusni plejmejker nije tražio izgovore za svoje partije priznaviši kako je odigrao možda i najgore u dosadašnjoj karijeri.

“Verujem da je to nešto sa čime se svaki igrač suoči u nekoj fazi karijere ali je poenta koliko brzo može da izađe iz te faze. Zahvalan sam treneru na poverenju i svestan sam koliko mogu, tako da sam ubeđen da ću igrati mnogo bolje.”- zaključio je Vilson.

Utakmica je na programu u subotu, 5. decembra i počinje u 19:00 časova.

Ni ovoga puta ekipi neće moći da pomognu povređeni igrači, Edo Murić i Mihajlo Andrić za kojeg je trener Božić naglasio da će zvanična informacija o dužini pauze biti poznata nakon što lekarski konzilijum da još jedno mišljenje. Takođe, pod znakom pitanja je i nastup Aleksandra Cvetkovića u sutrašnjem meču.

IZVOR: Novosti.rs

One comment

  • šta je tu momak kriv dođe u najgore vreme ko prvo igrači treba da dolaze mesec dva pred takmičenje a ne kad se uveliko igra.uprava partizana vec 4 godine kuburi dovodeci kad netreba

Leave a Reply

Your email address will not be published.