Veliki NBA potencijal potpisao za Igokeu

Nakon dolaska Kejtina Rajharta, Igokea se pojačala još jednim igračem iz Amerike.

Foto: sbnation.com

Reč je o Bilu Prestonu, mladom talentovanom igraču, za koga se očekuje da bude draftovan ove godine. On je ovu sezonu počeo na univerzitetu Kanzas, ali zbog saobraćajne nesreće koju je u kampusu koledža suspendovan još od novembra meseca.

Radi se o igraču koji je učestvovao na MekDonaldsonovom turiniru za najtalentovanije srednjoškolce u Americi. Igra na poziciji krilnog centra i visok je 207 centimetara i tek mu je 20 godina. U Igokei su veoma srećni što će ovakav košarkaš nastupati baš kod njih u ekipi:

“Uzbuđeni smo zbog dolaska Bilija Prestona u naš klub. Pratili smo ga kada je igrao za Oak Hill srednju školu i na McDonalds All Star utakmici. Počastvovani smo što će jedan tako ogroman talenat biti dio naše organizacije. Blisko smo pratili njegovu situaciju i njegovoj porodici pokazali interesovanje i na kraju uspjeli da postignemo dogovor sa njegovim zastupnicima u Kaliforniji i potpišemo ugovor do kraja sezone. Bili je veliki NBA potencijal, učinićemo sve da on nastavi svoj razvoj i pomognemo da se dokaže u našem klubu i ispuni svoj cilj da postane NBA zvijezda u bliskoj budućnosti. Hvala Biliju, njegovoj majci i njegovom zastupniku Džefriju B. Valeu što ćemo biti u mogućnosti da ga gledamo u Laktašima i Republici Srpskoj. Košarkaški Klub Igokea će se naći na NBA Draftu 2018! Hvala vam svima, Igokea će nastaviti da raste”- istakao je generalni menadžer Igokee Igor Dodik.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.