Trinkijeri: “Ja sam krivac za ovaj poraz.” Tomić: “Nismo u krizi.”

Nakon prvog “večitog” derbija za trenere obe ekipe, utisci shodno ishodu istog, različiti.

Foto: KK Partizan NIS

Šef struke crno-belih je preuzeo svu krivicu na sebe, istakavši kako nije mogao pronaći taktički gledano put do pobede protiv Crvene zvezde:
“Probao sam dosta toga – s niskom petorkom, visokom petorkom, sa dva beka, s jednim bekom, da ide lopta unutra, da ide spolja… Ali, opet, ovo ide na moj račun. Još nismo našli ko nosi ekipu na ramenima. To ja ne mogu. Ne mogu da dam koš, dam pas, napravim blok, zagradim…” uz izvinjenje upućeno navijačima Partizana i predsedniku kluba Ostoji Mijailoviću:
“Žao mi je zbog predsednika kluba i zbog navijača. Dali su sve od sebe da ovo izgleda malo bolje. Ovo ide na mene, ja sam kriv.”

Sa druge strane, trener Crvene zvezde je naglasio kako ova pobeda nije presudna, i da tek prestoje bitne utakmice, ali i pohvalio svoje igrače zbog toga što su odigrali po dogovoru pred ovaj meč:
“Čestitam mojim igračima, odigrali su borbeno i taktički kako smo zamislili. Velika stvar je što smo zaustavili Pejdža i Marinkovića. Napadački smo odigrali kako smo i rekli, sa dosta ekstra pasova. Napali smo tamo gde Partizan ima problema.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.