„Parni valjak“ spreman za Metalac

U tim se na sutrašnjem meču vraća Edo Murić, dok će odluka o nastupu Aleksandra Cvetkovića biti donesena nakon večerašnjeg treninga. Ulaznice za meč se mogu kupiti i u zvaničnoj prodavnici KK Partizan NIS u hali Pionir. 

U četrnaestom kolu ABA j.t.d. lige, KK Partizan NIS dočekuje Metalac Farmakom, ekipu protiv koje je i započeo sezonu 2015/2016. U crno-belom taboru vlada optimizam, a trener ekipe Petar Božić od svojih igrača zahteva maksimalnu angažovanost tokom čitavog toka sutrašnjeg meča.

mozzartsport.com

mozzartsport.com

„Sezonu smo otvorili protiv Metalca na njihovom terenu gde smo u neizvesnoj završnici izgubili. Obe ekipe su od tada pretrpele određene promene i popravile formu tako da očekujem jednu tešku i dobru utakmicu. Igramo na naše terenu, pred našim navijačima koji su naša ogromna prednost. Uz veliki oprez i respekt dočekujemo ovu utakmicu i nadam se da ćemo jednim odličnim pristupom i sa velikom energijom odigrati dobar meč.“ – istakao je Božić.

Trener crno-belih, zahvalio se još jednom i sponzoru ekipe, klinici Ačibadem, koja je u najkraćem mogućem roku reagovala nakon odluke lekarskog konzilijuma da je Mihajlu Andriću potrebna operacije pete metatarzalne kosti desnog stopala.

„Oni su brzo reagovali, dali mišljenje i organizovali operaciju u odličnim uslovima. Mihajlo je imao sjajne uslove tamo i već se sinoć vratio u Beograd.“ – zaključio je Božić uz nadu da će oporavak Andrića teći bez komplikacija.

Bek Partizana, Petar Aranitović je izjavio da sutrašnji meč protiv Metalca neće biti lak s obzirom da je taj tim pobedio Mega Leks u prošlom kolu, ali je iskazao optimizam i veru u svoju ekipu.

„Mi znamo kako treniramo, spremno dočekujemo sutrašnji duel i sigurno ćemo pobediti ukoliko ispoštujemo dogovor iz svlačionice.“ – podvukao je Aranitović.

Meč je na programu u nedelju, 13. decembra sa početkom u 19 časova. Ulaznice za tribine se već nalaze u prodaji u prostorijama zvanične prodavnice KK Partizan NIS u hali Pionir, dok će se blagajne hale otvoriti sutra, dva i po sata pre početka utakmice. Cena ulaznica je 300 dinara za tribine i 500 dinara za parter.

IZVOR: KKPARTIZAN.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published.